Hakkımızda

Resim

İş sağlığı ve güvenliği hizmetleri, Kalite Yönetim Sistemi kurulumu ve belgelendirilmesi, ürün belgelendirme ve Kurumsal Yönetim konularında danışmanlık, eğitim hizmetleri ve iş sağlığı ve güvenliği mevzuatının zorunlu kıldığı makine/ekipmanların periyodik kontrolü konularında hizmet veren firmamız, Makine Mühendisi Engin  Kocaman’ın  sektördeki 9 yıllık deneyimini, İş güvenliği ekipmanları imalatı  ile birleştirmesine müteakiben 2015 yılında kurulmuştur. Başta Aydın olmak üzere, Ege Bölgesinde yer alan firmalara hizmet vermekteyiz.

Egefe Mühendislik  adına çeşitli konularda vermiş olduğumuz danışmanlık hizmetlerinin yanı sıra, bireysel sözleşme ile Sözleşmeli İş güvenliği uzmanlığı ve İşyeri hekimliği konusunda da ekip olarak firmalara hizmet vermekteyiz. Ekibimizde, konularında deneyimli İş güvenliği uzmanları, İşyeri hekimleri ve diğer sağlık personelleri yer almaktadır. İş sağlığı ve güvenliği konularında vermiş olduğumuz danışmanlık hizmetlerine bağlı olarak teknik kadromuzla iş sağlığı ve güvenliği mevzuatının zorunlu kıldığı makine/ekipmanların periyodik kontrollerini de yaparak gerekli raporlandırma işlemlerini gerçekleştirmekteyiz.

İş sağlığı ve güvenliği anlamındaki anlayış, bir Yönetim sistemi dahilinde uygulandığı zaman anlam kazanır. Bu nedenle, hizmet verdiğimiz firmalarda “etkin bir İSG Yönetim Sistemi kurmak” temel hedefimiz olmuştur. Bu çalışma şekli, yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesi, iş kazalarının ve meslek hastalıklarının önlenmesi ile birlikte kurumsal ve sistematik bir yaklaşımla önemli bir prestiji de beraberinde getirmektedir. 

Engin Kocaman
Makine Mühendisi
İş Güvenliği Uzmanı

X